Bedrijf aanmelden

Kwanjaithai Dokbua Thai Massage Almere

S. Dokbua Thai Massagesalon biedt u traditionele Thaise massages. Naast de traditionele massages geven we ook voetmassages en lichte Thaise massages voor senioren. Onze massagesalon is gevestigd naast het stadshart van Almere.

Plan een afspraak

Bezoek de salon gelegen aan de Olstgracht 63 (Hoek Blekerstraat). Een afspraak is telefonisch in te plannen via:

06-33 98 7997

Openingstijden

Om zeker te zijn van een weldadige behandeling met de masseuse van uw voorkeur maakt u ten minste 1 dag van te voren een telefonische afspraak. U kunt ons evenwel ook spontaan bezoeken. U wordt dan zo spoedig mogelijk geholpen.

Bekijk de openingstijden op de website van Dokbua Thai Massagesalon.

Thaise massages

In Thailand worden de massagetechnieken van de traditionele Thaise massage nog altijd gecultiveerd en overgedragen. Deze traditionele technieken worden toegepast om lichamelijke klachten en ziekten te behandelen. Massages worden uitgevoerd met de duimen, handpalmen en ellebogen. Thaise massage wordt dan ook wel eens aangeduid als de “yoga voor luie mensen”.

Overweeg een ontspanningsmassage als u uitgeblust en vermoeid bent. Deze massage is uitermate geschikt voor mensen met verkrampte en pijnlijke spieren. Bij deze massage is het mogelijk om gebruik te maken van olie en/of aroma.

Speciaal voor senioren is er een aangepaste zachte Thaise massage. Deze massage brengt geest en lichaam in balans. Wanneer u te veel piekert, verstijven uw spieren en gewrichten. Door de verstijvingen in het lichaam gaat u meer piekeren. Door de zorgen die u heeft, blijven de klachten aanhouden. De seniorenmassage kan deze vicieuze cirkel doorbreken.

De voetmassage is een alternatieve geneeswijze die het natuurlijke genezingsproces en de energiedoorstroming van het lichaam activeert. De Thaise voetmassage wordt opgebouwd met wrijfbewegingen over de gehele voet. Zo wordt de voet opgewarmd. Vervolgens wordt de voet licht gekneed. De voetmassage duurt ongeveer 30 minuten.

Contactgegevens

Olstgracht 63 (Hoek Blekerstraat).
1315 BH Almere Centrum

Telefoon: 06 33987997

Bezoek de website van Kwanjaithai Dokbua Thai Massage Almere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *